Aslan ÇELEBİ - MÜDÜR - Uzman Öğretmen / Matematik

ÖZGEÇMİŞ

1975 Yılı Elazığ ili, Karakoçan ilçesi doğumluyum. İlkokul tahsilini, Beyoğlu Kaptanpaşa İlkokulu’nda, Ortaokul tahsilini ise Beyoğlu Orbay Ortaokulu’nda, lise öğrenimini de Düzce Anadolu Erkek Öğretmen Lisesi’nde parasız yatılı öğrenci olarak tamamladım. Erzurum Atatürk Üniversitesi, Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi, Matematik Eğitimi bölümünden mezun olarak üniversite tahsilini tamamladım. Mezuniyet sonrası, 18.10.1999 tarihinde İstanbul ili, Beyoğlu ilçesinde bulunan Kasımpaşa Lisesi’ne Matematik Öğretmeni olarak atandım. Kasımpaşa Lisesi’nde görev yaptığım süre içerisinde Marmara Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Ekonometri Anabilim Dalı, Yöneylem Araştırması (Operation Research) Bilim Dalında Eğitimde Toplam Kalite Yönetimi ve Bir Okulda Uygulaması (Total Quality Management and Practising in a School) konulu tez yazmak suretiyle 01.09.2005 tarihinde yüksek lisans programını bitirdim. Ardından Şanlıurfa ili, Suruç İlçesi’nde Fatih Sultan Mehmet Lisesi’nde Yedek Subay Öğretmen olarak vatani görevimi yerine getirdim. Kasımpaşa Lisesi’nde uzun süre sırasıyla öğretmenlik, müdür yardımcılığı ve müdür başyardımcılığı görevlerinde bulunduktan sonra, zorunlu rotasyon nedeniyle, 27.01.2014 tarihinde Şişli Mehmet Pisak Anadolu Lisesi’ne müdür başyardımcılığı görevine atandım. Burada da belirli bir süre müdür başyardımcılığı görevi sonrasında müdür başyardımcılığı norm kriterlerinin değişmesi ile birlikte anadolu liselerinde müdür başyardımcılığı görevinin düşmesi   nedeniyle aynı okulda müdür yardımcılığı görevini yürütmekte iken, aynı ilçede bulunan Kurtuluş Anadolu Lisesi’nde 27.07.2016 – 17.11.2016 tarihleri arasında okul müdürlüğüne vekâlet ettim. Mehmet Pisak Anadolu Lisesi’nde müdür yardımcısı olarak görev yapmakta iken,  27.08.2018 tarihinde Zeytinburnu Kırımlı İsmail Rüştü Olcay Anadolu Lisesi’ne müdür olarak atandım. Halen bu okulda müdürlük görevine devam etmekteyim.

(212) 510 8010 (212) 664 7670 Eposta